“Дрим тим” легенде Меџик и Џордан поново заједно!

Прославу 24. годишњице брака бившег кошаркаша Меџика Џонсона и његове супруге Ерлите Кели, увеличали су својим присуством Мајкл Џордан и његова лепша половина Ивет Прието. За ту прилику организована је вечера у Монте Карлу.

Кошарка 18.09.2015 | 11:00
“Дрим тим” легенде Меџик и Џордан поново заједно!

Меџик је објавио две фотографије на својој фејсбук страници са овог догађаја, и том приликом се захвалио Мајклу и његовој супрузи што су дошли.

"Било ми је јако забавно што сам се дружио са саиграчем из 'Дрим тима' и једним од најбољих играча са којима сам икада играо, Мајклом Џорданом", написао је Меџик Џонсон.

Бивши кошаркаш Џордан је тренутно власник екипе Шарлот Хорнетс. Играо је на позицији шутера и ниског крила. Мајкл је одиграо 15 сезона у НБА лиги за Чикаго Булсе и, пред крај каријере, Вашингтон Визардсе. По мишљењу многих, он је најбољи играч свих времена. Био је шест пута НБА шампион са Булсима.

Познат је и по својим закуцавањима са слободног бацања због чега је прозван “летећи Џордан”. Са репрезентацијом САД је освојио Пан Америчке игре у Караксу 1993. године, олимпијско злато у Лос Анђелесу 1984. и Барселони 1992. , као и ФИБА првенство Америке, такође 1992. године.

Меџик Џонсон је играо је на позицији плејмејкера. У НБА лиги је одиграо 13. сезона и освојио пет титула са Лос Анђелес Лејкерсма. Са репрезентацијом је освојио Олимпијске игре у Барселони 1992. године и са Мајклом Џорданом је био део чувеног “дрим тима”. Уз њих ту су биле легенде као што су Чарлс Баркли, Скоти Пипен, Карл Мелоун, Џон Стоктон...

Коментари / 0

Оставите коментар