Видео: Најглупље искључење икада - Мухамед Бешић?!

Мухамед Бешић - виновник можда и најглупљег искључења пред круцијалне утакмице за ЕУРО! Првотимац Евертона при вођству БиХ од 3:0 над Андором себи дозволио да изгуби живце и заради црвени картон тако што је противника гађао - жвакаћом гумом?!

Фудбал 09.09.2015 | 21:00
Видео: Најглупље искључење икада - Мухамед Бешић?!

Свет га је упознато на Мундијалу у Бразилу. И Роберто Мартинез. Преносећи утакмицу БиХ против Аргентине у улози стручног коментатора ЕСПН-а тренер Евертона није крио одушевљење партијом Мухамеда Бешића. Било га је свуда уосталом. Али не сумњамо да ни Мартинез, а посебно Мехмед Баждаревић сада неће крити чуђење због нестварно наивног потеза 22-годишњег задњег везног.

Један од кључних играча селекције Босне и Херцеговине је наиме у 62. минуту сусрета са аутсајдерима из Андоре успео себи да дозволи да изгуби живце при вођству Змајева од 3:0?! Уместо да исконтролише емоције Бешић је нечим гађао противничког фудбалера - једни кажу бусеном траве, други жвакаћом гумом.

Није ни толико битно. Битно је да Баждаревић неће моћи да рачуна на једног од носиоца игре пред пресудне сусрете са Велсом код куће и Кипром на страни. Зато што је Бешић, да поновимо то још једном, изгубио живце у мечу са Андором?!

Можда је тиме БиХ изгубила шансе да се домогне Европског првенства у Француској. Два кола пре краја такмичења у Групи Б не може да стигне Велшане, Белгија је на великих “плус шест“, а има и бољи скор у међусобним дуелима, Израел има мечеве са Кипром код куће и Црвеним ђаволима на страни. Теоретски би и ова једна победа могла да му донесе бараж ако БиХ не савлада Велс. Без Мухамеда Бешића, који је изгубио живце у мечу са Андором.

Коментари / 0

Оставите коментар