Кејтлин Џенер пријети оптужница за убиство из нехата

Против ријалити звезде већ следеће недеље могла би да буде подигнута оптужница за убиство из нехата, након саобраћајне несреће у којој је учествовала у фебруару, а у којој је једна особа изгубила живот.

Забава 22.08.2015 | 09:00
Кејтлин Џенер пријети оптужница за убиство из нехата

Главни детектив на случају рекао је медијима да резултате истраге планирају да доставе окружном тужиоцу у Лос Анђелесу следеће недеље, те да ће им препоручити да Кејтлин буде оптужена за убиство из нехата.

Тужилац ће након тога одлучити да ли ће Џенерова бити оптужена за злочин. У Калифорнији, максимална казна за такву оптужницу је годину дана затвора.

Детектив је појаснио да су своју одлуку засновали на томе колико брзо се Кејтлин кретала у тренутку судара, а ту брзину они су оценили као небезбедну.

Подсетимо, једна жена је погинула, а седам особа је повређено у несрећи која се догодила када је Џенерова ударила у аутомобил који је нагло закочио испред ње. Кимберли Хов, која је возила тај аутомобил, преминула је, а њена деца су након тога поднела тужбу против Џенерове.

Када ју је полиција испитала, Кејтлин је рекла да је бежала од папараца који су је пратили. Поједини медији пренели су да је истовремено причала и телефоном, али је њен адвокат то негирао.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар