Kejtlin Džener prijeti optužnica za ubistvo iz nehata

Protiv rijaliti zvezde već sledeće nedelje mogla bi da bude podignuta optužnica za ubistvo iz nehata, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovala u februaru, a u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Zabava 22.08.2015 | 09:00
Kejtlin Džener prijeti optužnica za ubistvo iz nehata

Glavni detektiv na slučaju rekao je medijima da rezultate istrage planiraju da dostave okružnom tužiocu u Los Anđelesu sledeće nedelje, te da će im preporučiti da Kejtlin bude optužena za ubistvo iz nehata.

Tužilac će nakon toga odlučiti da li će Dženerova biti optužena za zločin. U Kaliforniji, maksimalna kazna za takvu optužnicu je godinu dana zatvora.

Detektiv je pojasnio da su svoju odluku zasnovali na tome koliko brzo se Kejtlin kretala u trenutku sudara, a tu brzinu oni su ocenili kao nebezbednu.

Podsetimo, jedna žena je poginula, a sedam osoba je povređeno u nesreći koja se dogodila kada je Dženerova udarila u automobil koji je naglo zakočio ispred nje. Kimberli Hov, koja je vozila taj automobil, preminula je, a njena deca su nakon toga podnela tužbu protiv Dženerove.

Kada ju je policija ispitala, Kejtlin je rekla da je bežala od paparaca koji su je pratili. Pojedini mediji preneli su da je istovremeno pričala i telefonom, ali je njen advokat to negirao.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar