Торино спрема понуду: Лука Јовић постаје Бик?!

Тутоспорт тврди да руководство Торина намерава да у јануару доведе суперталентованог нападача.

Фудбал 21.08.2015 | 10:40
Торино спрема понуду: Лука Јовић постаје Бик?!

Одлазећи генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић знао је да каже како је тим српског вицешампиона накрцан бисерима. Како је кренуло ускоро би ти бисери могли да буду расути по целом свету.

Капитен Предраг Рајковић је на пола корака од великог трансфера, а чини се да ће пут у богатији фудбалски живот ускоро да потражи суперталентовани Лука Јовић. Тачније, тај живот му се сам нуди. Како пише пословично одлично обавештени Тутоспорт један од приоритетних задатака Торина у јануарском прелазном року биће довођење младог голгетера црвено-белих. Према истим изворима представници Бикова већ дуже време мотре на Луку Јовића и изузетно су задовољни његовим играчким развојем.

Торино жели да сачека да Јовић напуни 18 година (рођен децембра 1997 године) како би реализовао трансфер. У том циљу челници тог клуба желе да направе место за Јовића који нема пасош неке од земаља Европске уније и продају Аргентинца Лоранда.

Италијани Јовића описују као врло динамичног и јаког нападача, врло продуктивног у Црвеној звезди који се без проблема носи са много искуснијим ривалима.

Црвена звезда је продала Инвестиционом фонду велики део права на уговор Луке Јовића, па је неизвесно колико ће приходовати од трансфера.

Коментари / 0

Оставите коментар