Torino sprema ponudu: Luka Jović postaje Bik?!

Tutosport tvrdi da rukovodstvo Torina namerava da u januaru dovede supertalentovanog napadača.

Fudbal 21.08.2015 | 10:40
Torino sprema ponudu: Luka Jović postaje Bik?!

Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić znao je da kaže kako je tim srpskog vicešampiona nakrcan biserima. Kako je krenulo uskoro bi ti biseri mogli da budu rasuti po celom svetu.

Kapiten Predrag Rajković je na pola koraka od velikog transfera, a čini se da će put u bogatiji fudbalski život uskoro da potraži supertalentovani Luka Jović. Tačnije, taj život mu se sam nudi. Kako piše poslovično odlično obavešteni Tutosport jedan od prioritetnih zadataka Torina u januarskom prelaznom roku biće dovođenje mladog golgetera crveno-belih. Prema istim izvorima predstavnici Bikova već duže vreme motre na Luku Jovića i izuzetno su zadovoljni njegovim igračkim razvojem.

Torino želi da sačeka da Jović napuni 18 godina (rođen decembra 1997 godine) kako bi realizovao transfer. U tom cilju čelnici tog kluba žele da naprave mesto za Jovića koji nema pasoš neke od zemalja Evropske unije i prodaju Argentinca Loranda.

Italijani Jovića opisuju kao vrlo dinamičnog i jakog napadača, vrlo produktivnog u Crvenoj zvezdi koji se bez problema nosi sa mnogo iskusnijim rivalima.

Crvena zvezda je prodala Investicionom fondu veliki deo prava na ugovor Luke Jovića, pa je neizvesno koliko će prihodovati od transfera.

Komentari / 0

Ostavite komentar