Северина и Милан у борби за старатељство

Милан Поповић је изреволтиран начином на који Северина Вучковић васпитава њиховог сина Александра, те је решио да на суду тражи старатељство над дететом.

Забава 13.08.2015 | 08:30
Северина и Милан у борби за старатељство

Српски бизнисмен (49) је два пута за месец дана тужио своју бившу девојку Северину Вучковић (43), оба пута због исте ствари, па ће једна од његових тужби свакако бити одбачена, пише 24сата.хр.

Почетком јула Поповић је певачицу тужио јер је хтео да чешће виђа њиховог сина Александра (3).

Милан је тражио да Александра виђа два пута месечно, на по пет дана. Крајем истог месеца тужио је Вучковићеву, јер жели да Александар живи с њим у Србији, а да с мајком буде сваке друге недеље, од среде до недеље.

Међутим, реч је, заправо, о истом захтеву. Судија из загребачког Општинског суда била је изреволтирана због броја тужби које српски бизнисмен упорно шаље суду против Северине. Ново рочиште још није заказано. Поповић у тужбама тражи да Вучковићева плаћа око 460 евра алиментације, јер мајка детета зарађује нешто више од просека.

- Нормално је у таквом поступку да се тражи алиментација јер би иначе кршио право детета - рекла је Поповићева адвокатица која га заступа у првом поступку, те је додала да њему "новац није приоритет".

Бивши партнери се нису појавили на последњем рочишту које је трајало тек 20 минута, а њихови адвокати нису желели да износе детаље. Миланов адвокат кратко је рекао да тражи приватност код овог случаја, јер се ради о малолетном лицу, а после је додао да је његов клијент увек спреман на договор кад је реч о његовом сину.

Северинин адвокат рекао је да је оптимистичан и да верује да ће се све завршити у корист његове клијенткиње.

Након што су на своју љубав ставили тачку, Милан и Северина не разговарају, нити се консултују око васпитања детета. Све што морају да решавају то уместо њих раде адвокати. Осим процеса за старатељстом над дететом, Поповић је Северину тужио и за кориштење поверљивих информација, јер се дописивала с његовом адвокатицом, која је певачици поверила информације о Милановом богатству и имовини.

Певачица је узвратила тужбом за повреду приватности, јер је Поповић објавио преписку. Милан је парницу за кориштење поверљивих информација изгубио.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар