Бен Афлек ухваћен у превари!

Славни глумац демантовао је да је брак са Џенифер Гарнер окончао због афере са њиховом дадиљом, али сада је ухваћен у лажи.

Забава 08.08.2015 | 09:31
Бен Афлек ухваћен у превари!

Кристин Узунијан (28), некадашња дадиља славног пара коју су повезивали са Афлеком, тренутно се одмара у луксузном хотелу на Бел Еру, и углавном проводи време пијуцкајући коктеле поред базена. Пре нешто више од месец дана, Џенифер ју је отпустила, а чини се да Кристину ни мало не брине то што се нашла у сред скандала.

Кристин није забринута што се нашла у центру скандала
Цене преноћишта у овом хотелу крећу се између 1.000 и 1.500 долара у најскромнијим собама, а трошкови су много већи за лускузније и боље опремљене апартмане. Како пише магазин "Пеопле", Афлек плаћа све трошкове Кристининог боравка у хотелу. Она је први пут виђена у хотелу прошле среде, а потврђено је да и даље борави у њему. Њену пријатељи кажу да хотелски трошкови нису једина ствар коју јој глумац плаћа.

- Осим што се брине о свим њеним потребама у хотелу, Бен јој је дао довољно новца да покрије све своје рачуне и трошкове, и да још потроши на себе, за најмање три наредна месеца - казао је извор.

На овај начин Афлек жели да купи њену ћутњу, како она не би разоткрила њихову романсу. За то време, глумчеви портпароли негирају да је имао аферу са дадиљом. Ипак, у прилог им не иду фотографије које су недавно освануле у медијима, највероватније настале током њиховог тајног сусрета 17. јула, а које јасно показују да између њих постоје емоције, будући да у то време дадиља више није радила за његову породицу.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар