Ben Aflek uhvaćen u prevari!

Slavni glumac demantovao je da je brak sa Dženifer Garner okončao zbog afere sa njihovom dadiljom, ali sada je uhvaćen u laži.

Zabava 08.08.2015 | 09:31
Ben Aflek uhvaćen u prevari!

Kristin Uzunijan (28), nekadašnja dadilja slavnog para koju su povezivali sa Aflekom, trenutno se odmara u luksuznom hotelu na Bel Eru, i uglavnom provodi vreme pijuckajući koktele pored bazena. Pre nešto više od mesec dana, Dženifer ju je otpustila, a čini se da Kristinu ni malo ne brine to što se našla u sred skandala.

Kristin nije zabrinuta što se našla u centru skandala
Cene prenoćišta u ovom hotelu kreću se između 1.000 i 1.500 dolara u najskromnijim sobama, a troškovi su mnogo veći za luskuznije i bolje opremljene apartmane. Kako piše magazin "People", Aflek plaća sve troškove Kristininog boravka u hotelu. Ona je prvi put viđena u hotelu prošle srede, a potvrđeno je da i dalje boravi u njemu. Njenu prijatelji kažu da hotelski troškovi nisu jedina stvar koju joj glumac plaća.

- Osim što se brine o svim njenim potrebama u hotelu, Ben joj je dao dovoljno novca da pokrije sve svoje račune i troškove, i da još potroši na sebe, za najmanje tri naredna meseca - kazao je izvor.

Na ovaj način Aflek želi da kupi njenu ćutnju, kako ona ne bi razotkrila njihovu romansu. Za to vreme, glumčevi portparoli negiraju da je imao aferu sa dadiljom. Ipak, u prilog im ne idu fotografije koje su nedavno osvanule u medijima, najverovatnije nastale tokom njihovog tajnog susreta 17. jula, a koje jasno pokazuju da između njih postoje emocije, budući da u to vreme dadilja više nije radila za njegovu porodicu.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar