Невријеме јури према Србији и истоку БиХ

Невреме је већ прошло у неким деловима Србије, а ево где ће се даље проширити.

Регион 06.08.2015 | 17:13
Невријеме јури према Србији и истоку БиХ

Према најавама метеоролога, велико невреме се приближава Београду, а према речима грађана, поједине делове Србије су надвили тамни облаци и већ је почела грмљавина.

Судећи према сателитским приказима Европе, над Србијом и Републиком Српском надвили су се облаци који могу донети обилне падавине, а и према РХМЗ Србије, киша пропраћена грмљавином је могућа у Неготину, Краљеву, Нишу, Приштини, на Златибору и на Копаонику.

- Из Рипња сам и до мало пре је небо било толико тамно да сам мислио да ће почети катастрофално невреме, међутим није пала ни кап кише. Сада је све прошло, грмљавина је престала, а сунце је поново почело да сија – рекао је за Телеграф читалац из овог београдског насеља.

Исто тако је било и у неким насељима на Чукарици, а црни облаци су наставили ка Новом Београду.

Невријеме, праћено олујним вјетром, захватило је поподне насеље Прањани у општини Горњи Милановац, гдје је без крова остао велики број кућа и других објеката.

Причињене су огромне штете воћарству, оштећен је овогодишњи род, а многа стабла су изваљена.

Олуја је у насељу Локва однијела кровове са објеката и сјењаке са сточном храном - јавили су београдски медији.

Погледајте и занимљив графички приказ о томе где је све у свету тренутно грмљавина, а према њој Србију, Румунију и Босну и Хереговину ће ова временска непогода највише погодити.

А овде гледајте уживо како облаци надолазе.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Крстан

06.08.2015 16:40

ХААРП је у питању. ХААРП је климатско оружје Ватикана. Ватикански језуити помоћу ХААРП-а изазивају климатске катастрофе: суше или поплаве. Умно поремећени педофили из Ватикана ће нас са ХААРП-ом спржити или потопити! ХААРП је електронски акцелератор магнетних таласа. Помоћу антенског система се подиже атмосфера и зауставља циклон. Тастер од ХААРП-а држе у рукама католички језуити у лабораторијама у Америци, који су под командом Ватикана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Крстан

06.08.2015 18:34

Како онда не зауставе пожаре у Калифорнији, или Торонада која их поклапају сваке године.