Разводи се један од најскладнијих познатих парова

Након 13 година заједничког живота, певачица Гвен Стефани (45) и фронтмен групе "Бусх", Гавин Роздејл (49) решили су да окончају свој брак.

Забава 04.08.2015 | 09:20
Разводи се један од најскладнијих познатих парова

Иако су и раније светски медији писали о наводном разводу овог певачког пара, Гвен и Гевин су сада дефинитивно решили да на своју љубав ставе тачку.

- Донели смо заједничку одлуку о споразумном разводу. Нећемо више живети под истим кровом, али остаћемо у добрим односима због наше троје деце, како би они расли у срећном и здравом окружењу- објаснио је славни пар.

Преман наводима, Гвен поседује богатство од 72 милиона евра, док Гевин има 32 милиона евра. Овај певачки пар није потписао предбрачни уговор, на основу кога се, ако дође до развода, имовина која је стечена током заједничког живота дели на пола.

Подсетимо, ово није први пут да се пише о њиховом наводном разводу. Године 2004. портали "Госсип Цоп" и "РуморФиx" писали су како је певачица сазнала да Гевин има ћерку Дејзи Лав из везе са Перл Лав, што је потврдио тест очинства.

Онда је 2010. године Кортни Лав рекла водитељу Хауарду Стерну у његовој радио емисији како је имала аферу са Гевином док је био ожењен са Гвен, што му је Стефани тада опростила.

Гвен Стефани и Гивен Роздејл су у браку од 2002. године, и имају тројцу синова Кингстона (8), Зуму (6) и Апола (1).

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар