Андрија Милошевић спреман да постане отац

Глумац који је у вези са колегиницом и земљакињом Сандром Томић, открива да је на корак до тренутка када ће стати на луди камен.

Забава 03.08.2015 | 13:47
Андрија Милошевић спреман да постане отац

Попут правог Црногорца, популарни Бањо планира велику породицу и једва чека да се оствари у најважнијој улози у свом животу.

- Потпуно сам спреман да постанем отац, радујем се томе. Сандра и ја смо причали о томе и планирамо дете. Надам се да ће се десити ускоро, искрено, једва чекам - рекао је Андрија.

Он сматра да је благословен јер се његова будућа супруга бави истим послом.

- Сандра и ја смо из исте бранше и то ми веома значи. Са њом могу да попричам на професионалном нивоу о неким пословним стварима, али је пре свега најбитније да са њом могу да причам о свему. Кад је двоје одраслих људи испуњено, образовано и свесно себе, онда нема те препреке која може да их заустави - образложио је Андрија.

Он је са изабраницом већ заиграо на даскама које живот значе, али планира да ускоро буду партнери и у филму.

- Сандра и ја смо играли једну представу, али филм је свакако наша велика жеља. Пошто покрећем своју продукцију и много нових пројеката, то ће бити идеална прилика за заједничко остварење - каже глумац.

Андрија демантује наводе да се верио са Сандром, онда када су медији објавили то, али да спрема паре за прстен.

- Нисмо се још верили, али и то ће се догодити ускоро. Нећу да откривам кад тачно, јер ипак треба да буде изненађење за Сандру, али имам то у плану и смишљам тактику - открива Милошевић, кога смо срели на изведби представе "Певај брате 2" која је потпуно очарала публику.

Милан Васић, Милан Калинић и Андрија чине трио који је учинио да се током целе представе чује громогласан смех. Андрија каже да је због такве реакције публике на његов посао увек насмејан и позитиван.

- Питају ме људи како сам стално срећан и насмејан. Кад даш нешто од себе и видиш да то бар некоме измами осмех, успешан си у свом послу, а публика се на овој представи смеје и то је разлог моје среће - каже Андрија, који је након представе наставио да се проводи са пријатељима у оближњем ресторану.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

код

03.08.2015 12:00

Са срећом , Андрија !

ОДГОВОРИТЕ