ББЦ тврди: Ди Марија на путу за Доху!

Крилни нападач Манчестер Јунајтеда Анхел ди Марија обавиће у наредних 24 часа медицинске прегледе и постати нови члан Пари Сен Жермена, сазнаје ББЦ.

Фудбал 02.08.2015 | 23:00
ББЦ тврди: Ди Марија на путу за Доху!

Репрезентативац Аргентине, ког је Јунајтед прошле сезоне платио рекордних 60 милиона фунти, напушта Манчестер после само једне сезоне – 27 утакмица, четири гола и једанаест асистенција.

Како се наводи, Ди Марија ће се са челницима шампиона Француске састати у Дохи, а екипа са Олд Трафорда пристала је на трансфер вредан 45 милиона фунти, плус бонусе.

Да ће бивши играч Реал Мадрида напустити Остврто постало је јасно пре десетак дана, када се није нашао у авиону за Сједињене Америчке Државе, како је било планирано. Ускоро је и менаџер Луј ван Гал индиректно потврдио овакав епилог – рекавши да 'нема појма' где му се најскупљи играч налази.

Сјајни дриблер поникао је у родном Росарију, пре него што је после одличних партија у дресу Бенфике заслужио позив Реала. Са Мадриђанима је освојио Лигу шампиона, Ла Лигу, Суперкуп Европе, Суперкуп Шпаније и два Купа краља, док је са 'Орловима' био првак Португала и два пута победник Купа.

Дрес националног тима носио је 66 пута и постигао је 15 погодака.

Коментари / 0

Оставите коментар