BBC tvrdi: Di Marija na putu za Dohu!

Krilni napadač Mančester Junajteda Anhel di Marija obaviće u narednih 24 časa medicinske preglede i postati novi član Pari Sen Žermena, saznaje BBC.

Fudbal 02.08.2015 | 23:00
BBC tvrdi: Di Marija na putu za Dohu!

Reprezentativac Argentine, kog je Junajted prošle sezone platio rekordnih 60 miliona funti, napušta Mančester posle samo jedne sezone – 27 utakmica, četiri gola i jedanaest asistencija.

Kako se navodi, Di Marija će se sa čelnicima šampiona Francuske sastati u Dohi, a ekipa sa Old Traforda pristala je na transfer vredan 45 miliona funti, plus bonuse.

Da će bivši igrač Real Madrida napustiti Ostvrto postalo je jasno pre desetak dana, kada se nije našao u avionu za Sjedinjene Američke Države, kako je bilo planirano. Uskoro je i menadžer Luj van Gal indirektno potvrdio ovakav epilog – rekavši da 'nema pojma' gde mu se najskuplji igrač nalazi.

Sjajni dribler ponikao je u rodnom Rosariju, pre nego što je posle odličnih partija u dresu Benfike zaslužio poziv Reala. Sa Madriđanima je osvojio Ligu šampiona, La Ligu, Superkup Evrope, Superkup Španije i dva Kupa kralja, dok je sa 'Orlovima' bio prvak Portugala i dva puta pobednik Kupa.

Dres nacionalnog tima nosio je 66 puta i postigao je 15 pogodaka.

Komentari / 0

Ostavite komentar