Бошњакиња из Сирије писала земљацима!

Моја кћеркица родила се у Сирији, одабраној земљи... Носила сам је у наручју док сам с мужем ходала по улицама, а градом је одјекивао звук нашида - арапских касида у којима су интерпретатори описивали љепоте џихада и врхунац љубави за Алаха, љепоте џенетске, и лавове неустрашиве, борце муџахиде.

Босна и Херцеговина 30.07.2015 | 08:19
Бошњакиња из Сирије писала земљацима!

Ово стоји у писму објављеном на бх. порталима који подржавају Исламску државу (ИД), а написала га је Бошњакиња која се с породицом преселила у земљу гдје се свакодневно гине у крвавим походима ратника ИД.

Порука, која очигледно служи за врбовање на одлазак у редове озлоглашене терористичке организације, пуна је епитета којима хвали паравојну формацију исламских екстремиста, одговорну за стравичне злочине.

Након што, у писму објављеном на више бх. портала, читаоце убјеђује како у Сирији, условно речено, теку мед и млијеко, ова жена позива их да им се придруже.

"Па шта још треба да буде доказ вама, који сте још тамо?! Тамо гдје вас понижавају. Отворите очи, прогледајте, вријеме је. Зар не видите да су вукови гладни, невјерници прљави, жедни крви наше муслиманске? Зубе су наоштрили. Газе нас муслимане на сваком мјесту. Али газимо ми њих још више, уз помоћ Алаха", наглашава ова Бошњакиња, којој име није познато.

Она потом читаоце мотивише и покушава да их придобије како би и они пошли њеним путем, те отишли у Сирију.

"Шта је с вама, о муслимани!? Отворите очи, послушајте ако желите да вас Алах упути, омекшајте те стијене од срца. Пустите изговоре 'има времена', спремајте се за смрт док још има времена - прије него што вас она стигне неспремне, дајте Алаху оно најбоље од вас. Па Алах доиста зна и ко хоће и ко може, и ко неће и ко уопште не размишља о томе. Силују наше сестре! Муслиманску дјецу и браћу убијају", наводи она у писму.

Међутим, баш ниједном реченицом она не спомиње хорор који сваког дана влада у градовима под контролом терористичке организације коју неуморно велича.

Није споменула, на примјер, стравичну исповијест која је прије неколико дана згрозила свијет, а коју је дала једна жена након што је побјегла из Исламске државе. Она је изјавила да судови ИД жене кажњавају бичевањем, пребијањем, одсијецањем удова или главе, каменовањем до смрти.

Штавише, та, некадашња чланица ИД, казала је и да је једна жена судија за шеријатско право, која је у борби изгубила мужа, морала, према закону Исламске државе, да се уда за другог, а када је као свадбени поклон затражила одсијецање главе једног невјерника, лидер ИД Абу Бакр ал Багдади дозволио јој је да обезглави другу жену.

Ова терористичка организација, којој се, нажалост, придружило и више стотина бх. грађана, одговорна је за бројне ликвидације, не само у Сирији и Ираку, гдје је најјача, већ и широм свијета, гдје су у протеклих неколико година изведени многи терористички напади с потписом Исламске државе.

Извор: Независне новине

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ветеран.

30.07.2015 07:19

Ова жена одгаја дијете у неимаштини.У рату јој муж може настрадати! То никоме небих препорућио.Њој су напунили главу исламом.Ја тамо страхоте рата, па ова прича слабо пије воде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

30.07.2015 08:39

Какав ба ислам у БиХ. Нема овде ни 2% вјерника у било којој конфесији. Само го лопов и преварант. Зато смо у го... до гуше.

Name

Зе

30.07.2015 08:48

Упитно је ко је ово написао. Мозда само пропагандна масинерија, да би врбовали будале. Ко год мисли да је тамо боље нека иде, али забранити повратак. Док је оваца, бице и вуне. И јос на крају, Мухамед а.с. је рекао:" Онај ко зиви у фанатизму, ко ратује у фанатизму и ко гине у фанатизму, није један од насих." Знаци они немају везе са Исламол, јер нису сљедбеници Мухамеда а.с.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

30.07.2015 11:03

Тко год је написао,ова порука има за циљ ангажовање нових"Алахових"сљедбеника у БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

30.07.2015 12:23

Сретан им пут.