Бијонсе и Џеј Зи чекају бебу?

Пар који већи има трогодишњу ћерку Блу Ајв веома је узбуђен због принове, открио је извор близак пару у разговору за "УС Ок!" магазин .

Забава 30.07.2015 | 07:30
Бијонсе и Џеј Зи чекају бебу?

-Већ извесно време су радили на другом детету и било им је тешко када се то није десило. Обоје очајнички желе друго дете и сада су веома срећни. Међутим, ову вест неће поделити са људима тако што ће издати саопштење-то није њихов стил-рекао је извор близак овом пару.

Такође, извор наводи како будући тата не жели ништа да "избаксузира" па тако не дозвољава да се вест о трудноћи објави у првом тромесечју. А ни будућа мама Бијонсе не жели да се за њену трудноћу још сазна.

-Иако се њен стомак чак ни не назире, она га крије сваки пут када изађе напоље јер се плаши да би неко могао да укапира шта се дешава-рекао је овај извор и додао:

-Ипак, желели би да укључе у ову причу и малену Блу, јер знају колико она жели брата или сестру-завршава овај извор.

Међутим, упркос овим тврдњама, недавно је други извор близак пару открио како Бијонсе и Џеј Зи заправо не журе да добију друго дете.

-Бијонсе и Џеј Зи не журе са другим дететом јер сматрају да су још млади и да су у позицији да другу трудноћу мало одложе. Покушавали су , али су сада престали највише због тога што имају превише пословних обавеза али и обавеза око васптавања малена Блу Ајви-рекао је други извор.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар