Bijonse i Džej Zi čekaju bebu?

Par koji veći ima trogodišnju ćerku Blu Ajv veoma je uzbuđen zbog prinove, otkrio je izvor blizak paru u razgovoru za "US Ok!" magazin .

Zabava 30.07.2015 | 07:30
Bijonse i Džej Zi čekaju bebu?

-Već izvesno vreme su radili na drugom detetu i bilo im je teško kada se to nije desilo. Oboje očajnički žele drugo dete i sada su veoma srećni. Međutim, ovu vest neće podeliti sa ljudima tako što će izdati saopštenje-to nije njihov stil-rekao je izvor blizak ovom paru.

Takođe, izvor navodi kako budući tata ne želi ništa da "izbaksuzira" pa tako ne dozvoljava da se vest o trudnoći objavi u prvom tromesečju. A ni buduća mama Bijonse ne želi da se za njenu trudnoću još sazna.

-Iako se njen stomak čak ni ne nazire, ona ga krije svaki put kada izađe napolje jer se plaši da bi neko mogao da ukapira šta se dešava-rekao je ovaj izvor i dodao:

-Ipak, želeli bi da uključe u ovu priču i malenu Blu, jer znaju koliko ona želi brata ili sestru-završava ovaj izvor.

Međutim, uprkos ovim tvrdnjama, nedavno je drugi izvor blizak paru otkrio kako Bijonse i Džej Zi zapravo ne žure da dobiju drugo dete.

-Bijonse i Džej Zi ne žure sa drugim detetom jer smatraju da su još mladi i da su u poziciji da drugu trudnoću malo odlože. Pokušavali su , ali su sada prestali najviše zbog toga što imaju previše poslovnih obaveza ali i obaveza oko vasptavanja malena Blu Ajvi-rekao je drugi izvor.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar