Ускоро познати сви нападачи на Вучића

Министар безбедности Босне и Херцеговине Драган Мектић изјавио је данас да је завршен део истраге о недавном нападу на премијера Србије у Сребреници и поручио да ће наредних дана бити идентификоване све особе које су учествовале у нападу.

Босна и Херцеговина 28.07.2015 | 11:49
Ускоро познати сви нападачи на Вучића

Мектић је информације о току истраге босанскохерцеговачке полиције пренео српском министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу с којим се састао у Тивту, у Црној Гори.

Како се наводи у саопштењу Министарства унутрашњих послова Србије, Стефановић је истакао да је неопходно да полиција приведе све особе које су напале српског премијера, али и могуће организаторе и инспираторе тог догађаја.

Министри Стефановић и Мектић разговарали су у Тивту и о унапређењу сарадње полиција Србије и БиХ у области борбе против организованог криминала и корупције, јер је то, како су нагласили, веома важно за обе државе.

На састанку су се сагласили да је размена информација двеју полиција на високом нивоу, посебно када је реч о борби против трговине наркотицима, трговине људима, али и другим видовима криминала.

Константовано је и да се постојећа сарадња у тој области може и додатно унапредити.

Српски министар полиције и босански министар безбедности разговарали су и о важности заједничке борбе против тероризма, посебно након напада у Зворнику и Куманову.

Истакнута је неопходност ближе сарадње држава у региону, како би се заједнички супротставили овој озбиљној претњи.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

дивља јабука

28.07.2015 10:21

Баш ме брига ко је испљувао Вучића. Реци нам ко је наручио убиство и ко је убио Милана Вукелића! То ти нама реци!!! И реци нам ко је развалио и опљачкао читаву РС! И реци нам датум кад ће Радишић бити испоручен судској полицији бањалучког Основног суда. И реци нам кад ће бити подигнута оптужница против свих оних лица која су оно радила Жељки Вулићу и његовој породици! И који су извршили малверзације у вези са градским земљиштем у Пицином парку. И који су отели и приватно земљиште на тој локацији! Вријеме пролази Мектићу. Ја хоћу резултате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

28.07.2015 10:30

Ово није Бошњачки портал.Иш!

Name

МироСемберац

28.07.2015 10:39

То јаране скресо си му у брк...само ја мислим да су њему тренутно руке везане све док се Зубац не смијени и док је СНСД и његова кумовска мафија на власти , као и корумпирано судство и полиција

Name

707

28.07.2015 15:22

Супер...знамо ко су нападачи...још да упознамо везни ред и обрану и на крају и тренера...бојим се требаће неколико година

Name

Питање

28.07.2015 11:01

Каквао је ово вијест да су се министри БиХ и Србије састали у Тивту? Гдје? На плажи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дикобраз

28.07.2015 14:22

Ко је шенлучио у Поточарима дан прије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

28.07.2015 16:24

Подаци ће бити доступни кад нахватају још наркомана,које ће одмах пустити у недостатку доказа.А да је обрнуто.........

ОДГОВОРИТЕ