Uskoro poznati svi napadači na Vučića

Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić izjavio je danas da je završen deo istrage o nedavnom napadu na premijera Srbije u Srebrenici i poručio da će narednih dana biti identifikovane sve osobe koje su učestvovale u napadu.

Bosna i Hercegovina 28.07.2015 | 11:49
Uskoro poznati svi napadači na Vučića

Mektić je informacije o toku istrage bosanskohercegovačke policije preneo srpskom ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću s kojim se sastao u Tivtu, u Crnoj Gori.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Stefanović je istakao da je neophodno da policija privede sve osobe koje su napale srpskog premijera, ali i moguće organizatore i inspiratore tog događaja.

Ministri Stefanović i Mektić razgovarali su u Tivtu i o unapređenju saradnje policija Srbije i BiH u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, jer je to, kako su naglasili, veoma važno za obe države.

Na sastanku su se saglasili da je razmena informacija dveju policija na visokom nivou, posebno kada je reč o borbi protiv trgovine narkoticima, trgovine ljudima, ali i drugim vidovima kriminala.

Konstantovano je i da se postojeća saradnja u toj oblasti može i dodatno unaprediti.

Srpski ministar policije i bosanski ministar bezbednosti razgovarali su i o važnosti zajedničke borbe protiv terorizma, posebno nakon napada u Zvorniku i Kumanovu.

Istaknuta je neophodnost bliže saradnje država u regionu, kako bi se zajednički suprotstavili ovoj ozbiljnoj pretnji.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

28.07.2015 10:21

Baš me briga ko je ispljuvao Vučića. Reci nam ko je naručio ubistvo i ko je ubio Milana Vukelića! To ti nama reci!!! I reci nam ko je razvalio i opljačkao čitavu RS! I reci nam datum kad će Radišić biti isporučen sudskoj policiji banjalučkog Osnovnog suda. I reci nam kad će biti podignuta optužnica protiv svih onih lica koja su ono radila Željki Vuliću i njegovoj porodici! I koji su izvršili malverzacije u vezi sa gradskim zemljištem u Picinom parku. I koji su oteli i privatno zemljište na toj lokaciji! Vrijeme prolazi Mektiću. Ja hoću rezultate!

ODGOVORITE
Name

Bole

28.07.2015 10:30

Ovo nije Bošnjački portal.Iš!

Name

MiroSemberac

28.07.2015 10:39

To jarane skreso si mu u brk...samo ja mislim da su njemu trenutno ruke vezane sve dok se Zubac ne smijeni i dok je SNSD i njegova kumovska mafija na vlasti , kao i korumpirano sudstvo i policija

Name

707

28.07.2015 15:22

Super...znamo ko su napadači...još da upoznamo vezni red i obranu i na kraju i trenera...bojim se trebaće nekoliko godina

Name

Pitanje

28.07.2015 11:01

Kakvao je ovo vijest da su se ministri BiH i Srbije sastali u Tivtu? Gdje? Na plaži?

ODGOVORITE
Name

dikobraz

28.07.2015 14:22

Ko je šenlučio u Potočarima dan prije.

ODGOVORITE
Name

007

28.07.2015 16:24

Podaci će biti dostupni kad nahvataju još narkomana,koje će odmah pustiti u nedostatku dokaza.A da je obrnuto.........

ODGOVORITE