Милош Теодосић оставио Софију

Тек што је домаћица квиза „Златни круг“ открила да је у љубави са славним спортистом, он је решио да се разиђу.

Забава 27.07.2015 | 08:15
Милош Теодосић оставио Софију

осле годину дана тајне везе, кошаркаш Милош Теодосић оставио је водитељку Софију Рајовић, сазнаје „Блиц“.

Софија је тек пре месец дана потврдила да је у љубави с Теом објављивањем фотографије на Инстаграму на којој је он грли. „Ми“, написала је поред фотографије, а пријатељи су јој одушевљено поручили: „Смувао те на крају“, „Буди од користи, доведи га у Звезду“, „Прелепи“...

- Милошу је засметало то што се у јавности распреда о њиховом односу. Ако су крили везу годину дана, није морало ни сада да се сазна за њу. Због тога је решио да раскине са Софијом. Она је неутешна... - каже за „Блиц“ добро обавештен извор.

Трагом ове информације позвали смо Софију, али она данима није одговарала ни на позиве ни на поруке у којима смо јој објаснили о чему је реч. Ипак, огласила се на Инстаграму.

- Наши принчеви на белом коњу су се претворили у успаване лепотице, пепељуге, снежане, ледене краљице... Честитам момци на успеху - поручила је водитељка, очигледно алудирајући на Теодосића.

Кошаркаш се тренутно налази на Крањској Гори на припремама с репрезентацијом Србије. Он није одговарао ни на један број познат редакцији, а после везе са одбојкашицом Мајом Огњеновић престао је да прича о приватном животу.

О вези Софије и Теа почело је да се шушка прошле године, када је она објавила фотографију из авиона којим се враћала из Мадрида с кошаркашком репрезентацијом. Она је помно пратила успехе кошаркаша на Светском првенству, а о Теу није желела да говори. „Немам чак ни његов број телефона“, правдала се тада.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар