Miloš Teodosić ostavio Sofiju

Tek što je domaćica kviza „Zlatni krug“ otkrila da je u ljubavi sa slavnim sportistom, on je rešio da se raziđu.

Zabava 27.07.2015 | 08:15
Miloš Teodosić ostavio Sofiju

osle godinu dana tajne veze, košarkaš Miloš Teodosić ostavio je voditeljku Sofiju Rajović, saznaje „Blic“.

Sofija je tek pre mesec dana potvrdila da je u ljubavi s Teom objavljivanjem fotografije na Instagramu na kojoj je on grli. „Mi“, napisala je pored fotografije, a prijatelji su joj oduševljeno poručili: „Smuvao te na kraju“, „Budi od koristi, dovedi ga u Zvezdu“, „Prelepi“...

- Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna... - kaže za „Blic“ dobro obavešten izvor.

Tragom ove informacije pozvali smo Sofiju, ali ona danima nije odgovarala ni na pozive ni na poruke u kojima smo joj objasnili o čemu je reč. Ipak, oglasila se na Instagramu.

- Naši prinčevi na belom konju su se pretvorili u uspavane lepotice, pepeljuge, snežane, ledene kraljice... Čestitam momci na uspehu - poručila je voditeljka, očigledno aludirajući na Teodosića.

Košarkaš se trenutno nalazi na Kranjskoj Gori na pripremama s reprezentacijom Srbije. On nije odgovarao ni na jedan broj poznat redakciji, a posle veze sa odbojkašicom Majom Ognjenović prestao je da priča o privatnom životu.

O vezi Sofije i Tea počelo je da se šuška prošle godine, kada je ona objavila fotografiju iz aviona kojim se vraćala iz Madrida s košarkaškom reprezentacijom. Ona je pomno pratila uspehe košarkaša na Svetskom prvenstvu, a o Teu nije želela da govori. „Nemam čak ni njegov broj telefona“, pravdala se tada.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar