Још два Премијерлигаша хоће Филипа Ђуричића!

Бенфика одредила цену - 10.000.000 евра! Саутемптон добио конкуренцију на Острву у жељи да доведе српског репрезентативца из Бенфике.

Фудбал 25.07.2015 | 08:40
Још два Премијерлигаша хоће Филипа Ђуричића!

Одиграо је Филип Ђуричић само једну полусезону у енглеској Премијер лиги, није заблистао, али је очигледно оставио довољно добар утисак за људе који раде у премијерлигашким клубовима.

После шестомесечне позајмице у Саутемптону, Ђуричић се прикључио тренинзима Бенфике, али по свој прилици ускоро ће натраг на Острво. Опет на позајмицу. Писали смо пре неколико дана да Саутемптон опет хоће да позајми Ђуричића од Португалаца јер је Роналд Куман уверен да из Србина може да извуче максимум и врати га у некадашњу форму из Херенвена.

Али сада су Свеци добили конкуренцију у виду двоје нових премијерлигаша. Локални ривал Борнмут, као и Норич су такође показали интересовање за Ђуричића. И оба поменута клуба су расположена за позајмицу. Бенфика нема ништа против и одлука ће највероватније бити на Ђуричићу да изабере неки од три премијерлигашка клуба. Уколико на крају Енглези буду хтели да откупе Ђуричића, мораће да плати 10.000.000 што је цена коју је Бенфика одредила за српског репрезентативца.

Коментари / 0

Оставите коментар