Još dva Premijerligaša hoće Filipa Đuričića!

Benfika odredila cenu - 10.000.000 evra! Sautempton dobio konkurenciju na Ostrvu u želji da dovede srpskog reprezentativca iz Benfike.

Fudbal 25.07.2015 | 08:40
Još dva Premijerligaša hoće Filipa Đuričića!

Odigrao je Filip Đuričić samo jednu polusezonu u engleskoj Premijer ligi, nije zablistao, ali je očigledno ostavio dovoljno dobar utisak za ljude koji rade u premijerligaškim klubovima.

Posle šestomesečne pozajmice u Sautemptonu, Đuričić se priključio treninzima Benfike, ali po svoj prilici uskoro će natrag na Ostrvo. Opet na pozajmicu. Pisali smo pre nekoliko dana da Sautempton opet hoće da pozajmi Đuričića od Portugalaca jer je Ronald Kuman uveren da iz Srbina može da izvuče maksimum i vrati ga u nekadašnju formu iz Herenvena.

Ali sada su Sveci dobili konkurenciju u vidu dvoje novih premijerligaša. Lokalni rival Bornmut, kao i Norič su takođe pokazali interesovanje za Đuričića. I oba pomenuta kluba su raspoložena za pozajmicu. Benfika nema ništa protiv i odluka će najverovatnije biti na Đuričiću da izabere neki od tri premijerligaška kluba. Ukoliko na kraju Englezi budu hteli da otkupe Đuričića, moraće da plati 10.000.000 što je cena koju je Benfika odredila za srpskog reprezentativca.

Komentari / 0

Ostavite komentar