Умало изгорјела кућа Дина Мерлина

Само брзом реакцијом око 90 ватрогасаца спасен је објекат у којем босански певач током лета борави и одмара се с породицом

Забава 22.07.2015 | 14:30
Умало изгорјела кућа Дина Мерлина

Страшан пожар који је јуче букнуо на Пељешцу и опустошио Трстеник умало није однео и кућу Дина Мерлина.

Само брзом реакцијом око 90 ватрогасаца спасен је објекат у којем босански певач током лета борави и одмара се с породицом.

Дино се у тренутку избијања пожара није налазио у кући јер је у Сарајеву, где у суботу има велики солистички концерт на стадиону Кошево.

"Кућа, срећом, није изгорела. На објекту су оштећена врата и прозори. Дино је срећан што су ватрогасци успели брзо да реагују и што се велика катастрофа завршила без жртава. Није стигао да оде тамо јер спрема концерт на Кошеву. Да не би нестале неке вредне ствари из куће, тренутно је чувају његови пријатељи. Дино ће пут Хрватске већ у понедељак, кад ће проценити штету и кренути у обнову оштећења", каже за Курир извор близак кантаутору.

Поред Мерлинове виле, ватрена стихија захватила је и једну од најбољих винарија у власништву најпознатијег калифорнијског винара Миљенка Гргића, који се пре неколико година вратио у домовину.

Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МА ДАЈТЕ

22.07.2015 12:31

Штете велике и да је. а то што је погорела сиротиња са кравом и кокошком то никог не занима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухххх

22.07.2015 13:33

Каква штета... Ватрогасци су требали да штрајкују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кустурица

22.07.2015 15:16

Како бесе она песма да те није ....