Ђукановић "отписао" Вујановића и Лукшића

Предсједник Црне Горе Филип Вујановић и црногорски шеф дипломатије Игор Лукшић нису више чланови Предсједништва Демократске партије социјалиста.

Регион 21.07.2015 | 21:30
Ђукановић "отписао" Вујановића и Лукшића

Нови састав Предсједништва ДПС-а изабран је данас на сједници Главног одбора на приједлог предсједника странке Мила Ђукановића.

Данашња сједница је прва након Осмог конгреса странке одржаног 20. јуна, на коме су делегати у нови састав Главног одбора изабрали више од половине нових чланова, чиме је, како се наводи у саопштењу ДПС-а, дат кључни допринос кадровском освјежавању странке на свим нивоима.

Констатовано је да су чланови Предсједништва, својим резултатима и угледом, најбоља гаранција даљих успјеха у провођењу зацртаних политичких циљева ДПС-а, вођењу државне политике и добрих резултата на свим пољима.

Главни одбор је поновио важност чланства Црне Горе у НАТО и закључио да је пред Црном Гором одлучујућа фаза пред добијање позивнице.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хмммм

21.07.2015 20:42

Овако се влада то нека уце ови наси....Додик смјенис Спирица,Радмановица,Радојицица кад су у напону снаге и странка мирна додју нови људи,нове идеје....не урадис имас проблем...Изетбеговиц-Сепиц,Ахметовиц,Зукиц и ок...не, имас проблем...А тек Иваниц и Лагумдзија,они су бас слијепи...Све сто је пропало удомис у прослом саставу,Никсиц,Топиц,Комсиц и смјене га...Иваниц-Микеревиц,Докиц,Голијанин,Дјериц,Делиц и слиједи смјена...зиви били па видјели.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

22.07.2015 09:54

Овог Дјукановића не подносим више ни на слици.

ОДГОВОРИТЕ