Đukanović "otpisao" Vujanovića i Lukšića

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović i crnogorski šef diplomatije Igor Lukšić nisu više članovi Predsjedništva Demokratske partije socijalista.

Region 21.07.2015 | 21:30
Đukanović "otpisao" Vujanovića i Lukšića

Novi sastav Predsjedništva DPS-a izabran je danas na sjednici Glavnog odbora na prijedlog predsjednika stranke Mila Đukanovića.

Današnja sjednica je prva nakon Osmog kongresa stranke održanog 20. juna, na kome su delegati u novi sastav Glavnog odbora izabrali više od polovine novih članova, čime je, kako se navodi u saopštenju DPS-a, dat ključni doprinos kadrovskom osvježavanju stranke na svim nivoima.

Konstatovano je da su članovi Predsjedništva, svojim rezultatima i ugledom, najbolja garancija daljih uspjeha u provođenju zacrtanih političkih ciljeva DPS-a, vođenju državne politike i dobrih rezultata na svim poljima.

Glavni odbor je ponovio važnost članstva Crne Gore u NATO i zaključio da je pred Crnom Gorom odlučujuća faza pred dobijanje pozivnice.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hmmmm

21.07.2015 20:42

Ovako se vlada to neka uce ovi nasi....Dodik smjenis Spirica,Radmanovica,Radojicica kad su u naponu snage i stranka mirna dodju novi ljudi,nove ideje....ne uradis imas problem...Izetbegovic-Sepic,Ahmetovic,Zukic i ok...ne, imas problem...A tek Ivanic i Lagumdzija,oni su bas slijepi...Sve sto je propalo udomis u proslom sastavu,Niksic,Topic,Komsic i smjene ga...Ivanic-Mikerevic,Dokic,Golijanin,Djeric,Delic i slijedi smjena...zivi bili pa vidjeli.....

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

22.07.2015 09:54

Ovog Djukanovića ne podnosim više ni na slici.

ODGOVORITE