Иванић: У Београду као код куће

Српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић изјавио је, поводом предстојеће посјете чланова Предсједништа БиХ Србији, да се у Београду осјећа као код куће и да не размишља о безбједносној ситуацији која ће пратити посјету.

Регион 21.07.2015 | 16:34
Иванић: У Београду као код куће

"Ако се игдје осјећам код куће онда је то у Београду. Не желим зато да дајем ни најмању пажњу безбједносном аспекту посјете Србији", рекао је Иванић.

Београдски медији, располажу информацијом да ће више од хиљаду полицајаца и специјалаца пратити комплетан боравак и трасу којом ће проћи Бакир Изетбеговић, Драган Човић и Младен Иванић.

Према писању листа, за чланове Предсједништва БиХ биће припремљен посебан дочек са фолклором који ће извести сплет српских кола.

У осврту на напад у Сребреници, који је био непосредан повод да премијер Србије Александар Вучић у госте позове комплетно Предсједништво БиХ, медији сазнају да безбједносне агенције БиХ још нису сачиниле потпуне извјештаје.

Према незваничним информацијама, у тим документима требало би да се објасни и умијешаност некадашњег команданта муслиманских снага у Сребреници Насера Орића у напад на Вучића у Поточарима - конкретно како су људи из његове приватне Агенције за обезбјеђење "БХ сигурност" из Тузле дошли на комеморацију и били у комплексу.

Лист подсјећа да ту агенцију води Орићев син Амар, а да за њен рад брине и Мехмед Куло, некадашњи члан ратне бошњачке тајне службе АИД.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Сојгу

21.07.2015 14:42

Дајте да се у својој куци сви осецамо као код куце а не само у Београду,хоцемо ванредне изборе,Иваницу нови преседнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

21.07.2015 15:04

Фолклор?! Сељанији напредњака и Вуцицевим мелодрамама нема краја. Мозе ли неко да замисли да Ангела Меркел доцекује званицнике са руменим играцицама у дирндловима и играцима у хеланкама и да им слузи баварско пивце на улазу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муслиман

21.07.2015 15:06

Па шта је необично у томе да је у БГ као код куће? Ево ја муслиман, Босанац, па ми је у Београду љепше него у Сарајеву. Већи град, пријатни људи, добре цуре, још бољи провод... Није ни код куће онако хехе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

21.07.2015 15:42

Овог Вуцица је стварно неко опауцио каменом у главу. Од тог трена постаје девијантан ,зеза Додика ,ваља паметне реценице..Ацо де опали и ту тројицу са тим каменом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хмммм

21.07.2015 15:47

Сви они из РС као и Иваниц имају станове и куце по Београду,морају се осјецати као код куце....Оде Бакир да купи себи крај Карадјордјева куцицу и сви намирени...Једино је Цовиц проблем он има у Хрватској а ко има тамо немозе у Србији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.07.2015 16:09

И Бакир се осијећа у Истамбулу ко кодкуће ко и Човић у Загребу , ал лова вам ваља од ове државе , питајтесе како се овај народ осијеча у властитој кучи !

ОДГОВОРИТЕ
Name

белај

21.07.2015 17:01

Иванић је исти као и прије када је био Премијер РС, највише себе гледа и своје ближе, и изборе је успио сада добити као и прије са обећаним лажима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједниче

22.07.2015 12:30

Предсједниче, увијек си нам показивао како се хладне главе води држава!

ОДГОВОРИТЕ