Ivanić: U Beogradu kao kod kuće

Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je, povodom predstojeće posjete članova Predsjedništa BiH Srbiji, da se u Beogradu osjeća kao kod kuće i da ne razmišlja o bezbjednosnoj situaciji koja će pratiti posjetu.

Region 21.07.2015 | 16:34
Ivanić: U Beogradu kao kod kuće

"Ako se igdje osjećam kod kuće onda je to u Beogradu. Ne želim zato da dajem ni najmanju pažnju bezbjednosnom aspektu posjete Srbiji", rekao je Ivanić.

Beogradski mediji, raspolažu informacijom da će više od hiljadu policajaca i specijalaca pratiti kompletan boravak i trasu kojom će proći Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Mladen Ivanić.

Prema pisanju lista, za članove Predsjedništva BiH biće pripremljen poseban doček sa folklorom koji će izvesti splet srpskih kola.

U osvrtu na napad u Srebrenici, koji je bio neposredan povod da premijer Srbije Aleksandar Vučić u goste pozove kompletno Predsjedništvo BiH, mediji saznaju da bezbjednosne agencije BiH još nisu sačinile potpune izvještaje.

Prema nezvaničnim informacijama, u tim dokumentima trebalo bi da se objasni i umiješanost nekadašnjeg komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici Nasera Orića u napad na Vučića u Potočarima - konkretno kako su ljudi iz njegove privatne Agencije za obezbjeđenje "BH sigurnost" iz Tuzle došli na komemoraciju i bili u kompleksu.

List podsjeća da tu agenciju vodi Orićev sin Amar, a da za njen rad brine i Mehmed Kulo, nekadašnji član ratne bošnjačke tajne službe AID.

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Sojgu

21.07.2015 14:42

Dajte da se u svojoj kuci svi osecamo kao kod kuce a ne samo u Beogradu,hocemo vanredne izbore,Ivanicu novi presednice.

ODGOVORITE
Name

abc

21.07.2015 15:04

Folklor?! Seljaniji naprednjaka i Vucicevim melodramama nema kraja. Moze li neko da zamisli da Angela Merkel docekuje zvanicnike sa rumenim igracicama u dirndlovima i igracima u helankama i da im sluzi bavarsko pivce na ulazu?

ODGOVORITE
Name

Musliman

21.07.2015 15:06

Pa šta je neobično u tome da je u BG kao kod kuće? Evo ja musliman, Bosanac, pa mi je u Beogradu ljepše nego u Sarajevu. Veći grad, prijatni ljudi, dobre cure, još bolji provod... Nije ni kod kuće onako hehe...

ODGOVORITE
Name

Zero

21.07.2015 15:42

Ovog Vucica je stvarno neko opaucio kamenom u glavu. Od tog trena postaje devijantan ,zeza Dodika ,valja pametne recenice..Aco de opali i tu trojicu sa tim kamenom.

ODGOVORITE
Name

hmmmm

21.07.2015 15:47

Svi oni iz RS kao i Ivanic imaju stanove i kuce po Beogradu,moraju se osjecati kao kod kuce....Ode Bakir da kupi sebi kraj Karadjordjeva kucicu i svi namireni...Jedino je Covic problem on ima u Hrvatskoj a ko ima tamo nemoze u Srbiji...

ODGOVORITE
Name

valter

21.07.2015 16:09

I Bakir se osijeća u Istambulu ko kodkuće ko i Čović u Zagrebu , al lova vam valja od ove države , pitajtese kako se ovaj narod osiječa u vlastitoj kuči !

ODGOVORITE
Name

belaj

21.07.2015 17:01

Ivanić je isti kao i prije kada je bio Premijer RS, najviše sebe gleda i svoje bliže, i izbore je uspio sada dobiti kao i prije sa obećanim lažima.

ODGOVORITE
Name

Predsjedniče

22.07.2015 12:30

Predsjedniče, uvijek si nam pokazivao kako se hladne glave vodi država!

ODGOVORITE