Гроф и Пижон "ескивирали" новинаре!

Тренери Црвене звезде и ОФК Београда нису дошли на конференцију за медије после утакмице, већ су послали помоћнике.

Фудбал 20.07.2015 | 08:00
Гроф и Пижон "ескивирали" новинаре!

Чудне ствари дешавају се и после утакмице ОФК Београд - Црвена звезда.

Нелогичности је било пре, за време, а онда и после дуела београдских ривала у првом колу Суперлиге Србије за сезону 2015/16.

На уобичајену конференцију за медије после меча није дошао ниједан од шефова стручних штабова, нити је Владимир Петровић Пижон изашао пред камеру ТВ Арена Спорт непосредно по завршетку утакмице (његов колега Миодраг Божовић то није могао да учини јер јер био искључен на почетку другог полувремена).

Уместо да изнесу своја запажања узбудљивог дуела у којем је Звезда од 0:2 на полувремену дошла до победе 6:2, тренери су пред новинаре послали своје помоћнике.

"С обзиром на тешко време и околности, можемо да будемо задовољни како је екипа изгледала. Играчи су се на полувремену дигли, Звезда мора увек да верује у преокрет", рекао је Божовићев асистент Воја Ћалов.

Он је истакао да је због несносне врућине "било тешко и за гледање, а камоли за играње".

"Не можемо да очекујемо да победимо лако у првом колу. Незадовољни смо игром у првом делу, одбрана не сме онако лако да прима голове", упозорио је Ћалов и прокоментарисао црвени картон који је добио шеф стручног штаба Звезде Миодраг Божовић у финишу првог полувремена.

"Имао је примедбе на други гол. Сматрамо да је био офсајд".

Помоћни тренер ОФК Београда Горан Лазаревић изјавио је да млади играчи његовог клуба нису имали снаге у другом полувремену.

"Добро прво полувреме, контролисали смо дешавања, али је уследио несхватљив пад у наставку. Заслуженом поразу додатно је кумовао црвени картон Планићу. Тотално смо подбацили, не осећамо се пријатно и утисак је мучан", рекао је Лазаревић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дели јован

20.07.2015 08:11

Цуј Пизон није могао да води звезду,па мозда је цуо да це бити наместаљка па избегао брукање,колико професионалаца игра или тренира клубове против свог матицног клуба па се нису крили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГ

20.07.2015 09:42

Све су то случајности од обећања Терзића да ће сигурно освојити титулу до невођења екипе Пижона ?????

ОДГОВОРИТЕ