Grof i Pižon "eskivirali" novinare!

Treneri Crvene zvezde i OFK Beograda nisu došli na konferenciju za medije posle utakmice, već su poslali pomoćnike.

Fudbal 20.07.2015 | 08:00
Grof i Pižon "eskivirali" novinare!

Čudne stvari dešavaju se i posle utakmice OFK Beograd - Crvena zvezda.

Nelogičnosti je bilo pre, za vreme, a onda i posle duela beogradskih rivala u prvom kolu Superlige Srbije za sezonu 2015/16.

Na uobičajenu konferenciju za medije posle meča nije došao nijedan od šefova stručnih štabova, niti je Vladimir Petrović Pižon izašao pred kameru TV Arena Sport neposredno po završetku utakmice (njegov kolega Miodrag Božović to nije mogao da učini jer jer bio isključen na početku drugog poluvremena).

Umesto da iznesu svoja zapažanja uzbudljivog duela u kojem je Zvezda od 0:2 na poluvremenu došla do pobede 6:2, treneri su pred novinare poslali svoje pomoćnike.

"S obzirom na teško vreme i okolnosti, možemo da budemo zadovoljni kako je ekipa izgledala. Igrači su se na poluvremenu digli, Zvezda mora uvek da veruje u preokret", rekao je Božovićev asistent Voja Ćalov.

On je istakao da je zbog nesnosne vrućine "bilo teško i za gledanje, a kamoli za igranje".

"Ne možemo da očekujemo da pobedimo lako u prvom kolu. Nezadovoljni smo igrom u prvom delu, odbrana ne sme onako lako da prima golove", upozorio je Ćalov i prokomentarisao crveni karton koji je dobio šef stručnog štaba Zvezde Miodrag Božović u finišu prvog poluvremena.

"Imao je primedbe na drugi gol. Smatramo da je bio ofsajd".

Pomoćni trener OFK Beograda Goran Lazarević izjavio je da mladi igrači njegovog kluba nisu imali snage u drugom poluvremenu.

"Dobro prvo poluvreme, kontrolisali smo dešavanja, ali je usledio neshvatljiv pad u nastavku. Zasluženom porazu dodatno je kumovao crveni karton Planiću. Totalno smo podbacili, ne osećamo se prijatno i utisak je mučan", rekao je Lazarević.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Deli jovan

20.07.2015 08:11

Cuj Pizon nije mogao da vodi zvezdu,pa mozda je cuo da ce biti namestaljka pa izbegao brukanje,koliko profesionalaca igra ili trenira klubove protiv svog maticnog kluba pa se nisu krili.

ODGOVORITE
Name

BG

20.07.2015 09:42

Sve su to slučajnosti od obećanja Terzića da će sigurno osvojiti titulu do nevođenja ekipe Pižona ?????

ODGOVORITE