Из Леверкузена стигла потврда: Видал у Бајерну!

Бајер се огласио пошто ће зарадити на трансферу некадашњег везисте...

Фудбал 20.07.2015 | 11:40
Из Леверкузена стигла потврда: Видал у Бајерну!

Када Билд јави - Билд дефинитивно не греши! А то само потврђује и последњи трансфери Бастијана Швајнштајгера у Манчестер јунајтед, где је немачки таблоид имао бомбастичну вест пре свих. Пре само неколико дана исти лист објавио је и да је Бајерн искеширао 40.000.000 евра за Артура Видала, што је унело дозу сумње, али и овог пута није било грешке.

Видал се путем друштвених мрежа опростио од навијача и играча Јувентуса, што је само додатно учврстило тезу да Чилеанац сигурно иде у Минхен, док незванична потврда трансфера стиже из Леверкузена. Наиме, како Билд јавља, Аспиринџије су аминовале да ће Видал каријеру наставити у Бајерну и то на основу бонуса који клуб чека на име трансфера.

За оне који можда нису упућени, Видал је у периоду од 2007. до 2011. године био члан Бајера, а у тренутку када је прелазио у Јувентус склопљен је такав уговор по којем би тим из Леверкузена добио по 0,50 одсто више новца од наредног трансфера за сваку следећу годину коју играч буде провео у Торину. С обзиром да је Видал у Јувентусу провео четири године, то је укупно два одсто, а клуб је саопштио да ће тако инкасирати 740.000 евра.

Симболична, али опет врло интересантна зарада...

Коментари / 0

Оставите коментар