Iz Leverkuzena stigla potvrda: Vidal u Bajernu!

Bajer se oglasio pošto će zaraditi na transferu nekadašnjeg veziste...

Fudbal 20.07.2015 | 11:40
Iz Leverkuzena stigla potvrda: Vidal u Bajernu!

Kada Bild javi - Bild definitivno ne greši! A to samo potvrđuje i poslednji transferi Bastijana Švajnštajgera u Mančester junajted, gde je nemački tabloid imao bombastičnu vest pre svih. Pre samo nekoliko dana isti list objavio je i da je Bajern iskeširao 40.000.000 evra za Artura Vidala, što je unelo dozu sumnje, ali i ovog puta nije bilo greške.

Vidal se putem društvenih mreža oprostio od navijača i igrača Juventusa, što je samo dodatno učvrstilo tezu da Čileanac sigurno ide u Minhen, dok nezvanična potvrda transfera stiže iz Leverkuzena. Naime, kako Bild javlja, Aspirindžije su aminovale da će Vidal karijeru nastaviti u Bajernu i to na osnovu bonusa koji klub čeka na ime transfera.

Za one koji možda nisu upućeni, Vidal je u periodu od 2007. do 2011. godine bio član Bajera, a u trenutku kada je prelazio u Juventus sklopljen je takav ugovor po kojem bi tim iz Leverkuzena dobio po 0,50 odsto više novca od narednog transfera za svaku sledeću godinu koju igrač bude proveo u Torinu. S obzirom da je Vidal u Juventusu proveo četiri godine, to je ukupno dva odsto, a klub je saopštio da će tako inkasirati 740.000 evra.

Simbolična, ali opet vrlo interesantna zarada...

Komentari / 0

Ostavite komentar