Подугнута оптужница против супруге Џонија Депа

Супруга америчког глумца Џонија Депа, Амбер Херд, оптужена је за нелегално уношење њихова два пса у Аустралију, чије су власти упозориле да ће пси бити успавани, уколико не буду враћени у САД.

Забава 17.07.2015 | 09:03
Подугнута оптужница против супруге Џонија Депа

Љубимци глумачког пара Пистол и Бу доспели су у центар медијске пажње када су их без неопходних дозвола приватним авионом довели у мају у Аустралију, где је Деп снимао наставак филма "Пирати са Кариба".

Аустралија има строга правила о довођењу животиња у земљу, укључујући посебне дозволе и карантин од најмање 10 дана, ради спречавања ширења зараза, као што је беснило.

Амбер Херд је ове седмице оптужена по две тачке због уношења јоркширских теријера у земљу, као и за прављење лажног документа, саопштило је данас јавно тужилаштво Аустралије.

Аустралијски министар пољопривреде Барнаби Џојс је тада оптужио Депа за кријумчарење паса и наредио да они буду изведени из земље у року од 72 сата или ће бити успавани.

- Ако почнемо да пуштамо филмским звездама, макар био и два пута проглашаван за најсексипилнијег мушкарца, да долазе у нашу земљу с љубимцима, зашто онда не бисмо кршили законе за све - рекао је тада Џојс.

Казна предвиђена за нелегално уношење животиња је до 10 година затвора и 75.000 долара, а за фалсификовање документа до једне године затвора и 7.500 долара.

Амбер Херд је добила позив да се појави на суду у Квинсленду 7. септембра.
У интервјуу за ЈЕДНУ аустралијску телевизију, Хердова је прошлог месеца изјавила да ће она и Деп у будућности настојати да избегу Аустралију што је више могуће, "захваљујући појединим ондашњим политичарима".

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар