Леа Киш жели на РТС

На ружичастој телевизији спремају иновације у „Недељном поподневу“ док Киш Јокић жели да буде уредник Јавног сервиса.

Забава 17.07.2015 | 08:56
Леа Киш жели на РТС

Леа Киш Јокић пријавила се на конкурс Радио-телевизије Србије за уреднике и директоре иако је и даље ангажована на Телевизији „Пинк“, где ради већ дуго.

Осим тога, занимљиво је да једина од 84 пријављена кандидата није навела за које место конкурише.

Покушали смо у више наврата током претходна два дана да ступимо у контакт са Леом и питамо је да ли је случајно заборавила да наведе да аплицира за место уредника забавног програма или сматра да би се снашла на чак неколико отворених управљачких позиција, али она није одговарала на позиве и поруке новинара „Блица“.

С друге стране, актуелни послодавци Јокићеве са Телевизије „Пинк“ кажу да знају да је Леа предала своју биографију и пријавила се за радно место у конкурентској кући, али они рачунају на то да ће она и у следећој сезони ипак остати део њиховог тима.

- Леа Киш је са најбољим квалификацијама и са преко 20 година искуства на ТВ, од чега половина на РТС-у, конкурисала на уредничко место. Међутим, сумњам да ће она као доктор наука бити примљена. Тако да ми већ увелико заједно припремамо нову сезону њеног „Недељног поподнева“ на ТВ „Пинк“, које ће имати мноштво иновација. А сигуран сам да ће Леа и даље држати лидерску позицију у том термину - рекао је Дарко Поповић, саветник за програм Жељка Митровића и ПР менаџер ТВ „Пинк“.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ВУК

17.07.2015 07:12

Хахахах мора да се сали...кресталица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

17.07.2015 10:18

Кад год се Леа Кис насмеје, пукне једна бубна опна