Lea Kiš želi na RTS

Na ružičastoj televiziji spremaju inovacije u „Nedeljnom popodnevu“ dok Kiš Jokić želi da bude urednik Javnog servisa.

Zabava 17.07.2015 | 08:56
Lea Kiš želi na RTS

Lea Kiš Jokić prijavila se na konkurs Radio-televizije Srbije za urednike i direktore iako je i dalje angažovana na Televiziji „Pink“, gde radi već dugo.

Osim toga, zanimljivo je da jedina od 84 prijavljena kandidata nije navela za koje mesto konkuriše.

Pokušali smo u više navrata tokom prethodna dva dana da stupimo u kontakt sa Leom i pitamo je da li je slučajno zaboravila da navede da aplicira za mesto urednika zabavnog programa ili smatra da bi se snašla na čak nekoliko otvorenih upravljačkih pozicija, ali ona nije odgovarala na pozive i poruke novinara „Blica“.

S druge strane, aktuelni poslodavci Jokićeve sa Televizije „Pink“ kažu da znaju da je Lea predala svoju biografiju i prijavila se za radno mesto u konkurentskoj kući, ali oni računaju na to da će ona i u sledećoj sezoni ipak ostati deo njihovog tima.

- Lea Kiš je sa najboljim kvalifikacijama i sa preko 20 godina iskustva na TV, od čega polovina na RTS-u, konkurisala na uredničko mesto. Međutim, sumnjam da će ona kao doktor nauka biti primljena. Tako da mi već uveliko zajedno pripremamo novu sezonu njenog „Nedeljnog popodneva“ na TV „Pink“, koje će imati mnoštvo inovacija. A siguran sam da će Lea i dalje držati lidersku poziciju u tom terminu - rekao je Darko Popović, savetnik za program Željka Mitrovića i PR menadžer TV „Pink“.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

VUK

17.07.2015 07:12

Hahahah mora da se sali...krestalica.

ODGOVORITE
Name

abc

17.07.2015 10:18

Kad god se Lea Kis nasmeje, pukne jedna bubna opna