Ево зашто Нијемци не воле Ану Ивановић?

Иако се она труди да се допадне свима, Швајнштајгерови земљаци је не воле, а ово је разлог

Забава 15.07.2015 | 11:31
Ево зашто Нијемци не воле Ану Ивановић?

Бастијан Швајнштајгер (30) прелази из Баyерна у Манцхестер Унитед. Његова девојка Ана Ивановић (27) одмара док је он на припремама у САД-у, а Немцима се не свиђа њен утицај на славног фудбалера, преноси Блиц.

Немачки Билд покушава да упореди Бастијанову бившу девојку Сару Бранднер (26) и српску тенисерку.

"Пре годину дана у Рио де Жанеиру финале Светског купа. Бастијан раскрвављеног лица. Те ноћи херој Немачке, а са трибина му је махала девојка Сара Бранднер. Тачно годину дана после у његовом животу све се променило", пише Билд.

Немци су разочарани због његовог одласка, па кажу како се фудбалер "под утицајем нове љубави" одлучио да заврши са Баyерном.

Хоће ли Бастијан са Аном успети да искорачи из познатог света у Минхену у непознати у Манчестеру? Да ли се Швајни одљубио од Бајерна?Све ово питају се у Билду и закључују: "Нова љубав, нови клуб, нови живот".

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Фани

15.07.2015 11:33

А од цега се Ана уморила?! Боље би било да продузи на малим турнирима пред УС Опена. А сто се тице да ли је Немци воле,могу да казем-ДА. Новине су испуњене са фотографијама од Ане и Бастијана,нисам наисла на несто сто би било против Ане,цак су писале да Свајнстајгер је отворио оци од кад је упознао Ану,или тениску лепоту,како то они цесце називају. За Ану увек се све најбоље писе у немацким новинама,у коментарима цитаоца такодје.позз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxxx

16.07.2015 12:48

Сто ј еово битно. Јој! Нијемци имају доста избалансиране ставове и верујте ми да висе толеранције имају од Срба. У Њемацкој странци отворено критикују неке тековине и ствари из Њемацке политике и нису за то проганани. Код нас одмах ради прогон и палија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојка

16.07.2015 19:04

У Немацој је опста расправа о утицају Ане И. на Бастиана С. Нема канала на којем се о томе, сатима, не говори и новина ције странице нису пуне, тј препуне нагадјања о горе наведенимлицима. То је тема Топ 1.