Evo zašto Nijemci ne vole Anu Ivanović?

Iako se ona trudi da se dopadne svima, Švajnštajgerovi zemljaci je ne vole, a ovo je razlog

Zabava 15.07.2015 | 11:31
Evo zašto Nijemci ne vole Anu Ivanović?

Bastijan Švajnštajger (30) prelazi iz Bayerna u Manchester United. Njegova devojka Ana Ivanović (27) odmara dok je on na pripremama u SAD-u, a Nemcima se ne sviđa njen uticaj na slavnog fudbalera, prenosi Blic.

Nemački Bild pokušava da uporedi Bastijanovu bivšu devojku Saru Brandner (26) i srpsku teniserku.

"Pre godinu dana u Rio de Žaneiru finale Svetskog kupa. Bastijan raskrvavljenog lica. Te noći heroj Nemačke, a sa tribina mu je mahala devojka Sara Brandner. Tačno godinu dana posle u njegovom životu sve se promenilo", piše Bild.

Nemci su razočarani zbog njegovog odlaska, pa kažu kako se fudbaler "pod uticajem nove ljubavi" odlučio da završi sa Bayernom.

Hoće li Bastijan sa Anom uspeti da iskorači iz poznatog sveta u Minhenu u nepoznati u Mančesteru? Da li se Švajni odljubio od Bajerna?Sve ovo pitaju se u Bildu i zaključuju: "Nova ljubav, novi klub, novi život".

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Fani

15.07.2015 11:33

A od cega se Ana umorila?! Bolje bi bilo da produzi na malim turnirima pred US Opena. A sto se tice da li je Nemci vole,mogu da kazem-DA. Novine su ispunjene sa fotografijama od Ane i Bastijana,nisam naisla na nesto sto bi bilo protiv Ane,cak su pisale da Svajnstajger je otvorio oci od kad je upoznao Anu,ili tenisku lepotu,kako to oni cesce nazivaju. Za Anu uvek se sve najbolje pise u nemackim novinama,u komentarima citaoca takodje.pozz.

ODGOVORITE
Name

xxxxx

16.07.2015 12:48

Sto j eovo bitno. Joj! Nijemci imaju dosta izbalansirane stavove i verujte mi da vise tolerancije imaju od Srba. U Njemackoj stranci otvoreno kritikuju neke tekovine i stvari iz Njemacke politike i nisu za to proganani. Kod nas odmah radi progon i palija.

ODGOVORITE
Name

Milojka

16.07.2015 19:04

U Nemacoj je opsta rasprava o uticaju Ane I. na Bastiana S. Nema kanala na kojem se o tome, satima, ne govori i novina cije stranice nisu pune, tj prepune nagadjanja o gore navedenimlicima. To je tema Top 1.