Ана се због Швајнија сели у Манчестер

После одмора у Аниној вили на Мајорки, вереници ће отићи у Енглеску због Швајнијевог ангажмана у Манчестер јунајтеду.

Забава 13.07.2015 | 08:30
Ана се због Швајнија сели у Манчестер

Најбољој српској тенисерки Ани Ивановић (27) и њеном веренику Бастијану Швајнштајгеру (31) остало је још двадесетак дана за одмор, а онда се селе у Манчестер.

Иако супруге и девојке фудбалера нису баш срећне кад њихови изабраници потпишу за неки од енглеских клубова због честих киша, Ана нема ништа против да јој нова база буде у Манчестеру јер јој је приоритет да буде са Швајнијем.

- Дугачка и сјајна Швајнијева ера у Бајерну је окончана. Све је договорено. Швајни прелази у Јунајтед. Шушка се да ће потписати уговор до 2018. и да ће годишње зарађивати 10 милиона евра - каже извор за немачки „Билд“.

Швајнијеве припреме са новим клубом почињу почетком августа, а Ани у то време предстоји турнир у Торонту, тако да су већ почели да се распитују о вили коју ће изнајмити у Манчестеру. Пријатељи српског зета из Енглеске једва чекају да упознају Ану, тако да ће им они помоћи да пронађу кућу у којој ће живети.

Пре пресељења у Енглеску, Ана и Швајни ће доћи у Београд да би договорили детаље свадбе, коју планирају да организују већ у августу. Зато је могуће да у Енглеску неће отићи као вереници, већ као супружници!

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

е

14.07.2015 13:09

Шта имам ја тога? Њихов живот, њихова ствар.

ОДГОВОРИТЕ