Ana se zbog Švajnija seli u Mančester

Posle odmora u Aninoj vili na Majorki, verenici će otići u Englesku zbog Švajnijevog angažmana u Mančester junajtedu.

Zabava 13.07.2015 | 08:30
Ana se zbog Švajnija seli u Mančester

Najboljoj srpskoj teniserki Ani Ivanović (27) i njenom vereniku Bastijanu Švajnštajgeru (31) ostalo je još dvadesetak dana za odmor, a onda se sele u Mančester.

Iako supruge i devojke fudbalera nisu baš srećne kad njihovi izabranici potpišu za neki od engleskih klubova zbog čestih kiša, Ana nema ništa protiv da joj nova baza bude u Mančesteru jer joj je prioritet da bude sa Švajnijem.

- Dugačka i sjajna Švajnijeva era u Bajernu je okončana. Sve je dogovoreno. Švajni prelazi u Junajted. Šuška se da će potpisati ugovor do 2018. i da će godišnje zarađivati 10 miliona evra - kaže izvor za nemački „Bild“.

Švajnijeve pripreme sa novim klubom počinju početkom avgusta, a Ani u to vreme predstoji turnir u Torontu, tako da su već počeli da se raspituju o vili koju će iznajmiti u Mančesteru. Prijatelji srpskog zeta iz Engleske jedva čekaju da upoznaju Anu, tako da će im oni pomoći da pronađu kuću u kojoj će živeti.

Pre preseljenja u Englesku, Ana i Švajni će doći u Beograd da bi dogovorili detalje svadbe, koju planiraju da organizuju već u avgustu. Zato je moguće da u Englesku neće otići kao verenici, već kao supružnici!

Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

e

14.07.2015 13:09

Šta imam ja toga? Njihov život, njihova stvar.

ODGOVORITE