Капитен шампионки Европе хоће у ријалити!

Хероина Србије је Милица Дабовић! Капитен кошаркашица које су се попеле на кров Европе је већ пар година миљеница читаве нације, својим изгледом оставља без даха и жене и мушкарце, а свако мало својим провокативним и голишавим фотографијама које качи на друштвеним мрежама, изазове прави мали земљотрес међу фановима.

Регион 02.07.2015 | 18:20
Капитен шампионки Европе хоће у ријалити!

Ова помало несташна девојка често је током каријере умела да одудара од свих могућих стереотипа и управо то је нешто што ју је чинило тако посебном и због чега је многи воле, а сада је поново одлучила да мало шокира навијаче и изазове коментаре признавши да би радо ушла у ријалити шоу, а да ће чак замолити и председника КСС-а Драгана Ђиласа да јој помогне да је убаце.

Ипак, није Милица као већина овдашњих девојака које у покушају да се домогну својих пет минута славе и улазе у ријалитије у којима преко голотиње траже популарност. Старија од сестара Дабовић жели пре свега да стави себе у искушење, своју психу.

– Није за мене то Парови, Велики брат и остало, али бих радо ушла у Сурвајвер. Хтела бих да ме позову следеће године, а то ће да ми сигурно среди председник Драган Ђилас – рекла је Милица и то баш у тренутку када је поред ње пролазио председник КСС-а који је потврдио да ће то учинити.

Капитена Србије уопште не плаше изазови који би је очекивали на Малдивима, где би требало да се снима овај ријалити шоу, и спремна је да поднесе сва искушење, а колика је њена упорност већ нам је показала на претходном Европском првенству.

– Ма, то би била права ствар за мене, не представља ми то проблем – рекла је Милица, док је Драган Ђилас добацио да Сурвајвер не би преживео њу.

(Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

03.07.2015 09:07

Нека, родила је мајка овако лијепу! Ја би и да је зеним, ако хоце... :-)

ОДГОВОРИТЕ