Kapiten šampionki Evrope hoće u rijaliti!

Heroina Srbije je Milica Dabović! Kapiten košarkašica koje su se popele na krov Evrope je već par godina miljenica čitave nacije, svojim izgledom ostavlja bez daha i žene i muškarce, a svako malo svojim provokativnim i golišavim fotografijama koje kači na društvenim mrežama, izazove pravi mali zemljotres među fanovima.

Region 02.07.2015 | 18:20
Kapiten šampionki Evrope hoće u rijaliti!

Ova pomalo nestašna devojka često je tokom karijere umela da odudara od svih mogućih stereotipa i upravo to je nešto što ju je činilo tako posebnom i zbog čega je mnogi vole, a sada je ponovo odlučila da malo šokira navijače i izazove komentare priznavši da bi rado ušla u rijaliti šou, a da će čak zamoliti i predsednika KSS-a Dragana Đilasa da joj pomogne da je ubace.

Ipak, nije Milica kao većina ovdašnjih devojaka koje u pokušaju da se domognu svojih pet minuta slave i ulaze u rijalitije u kojima preko golotinje traže popularnost. Starija od sestara Dabović želi pre svega da stavi sebe u iskušenje, svoju psihu.

– Nije za mene to Parovi, Veliki brat i ostalo, ali bih rado ušla u Survajver. Htela bih da me pozovu sledeće godine, a to će da mi sigurno sredi predsednik Dragan Đilas – rekla je Milica i to baš u trenutku kada je pored nje prolazio predsednik KSS-a koji je potvrdio da će to učiniti.

Kapitena Srbije uopšte ne plaše izazovi koji bi je očekivali na Maldivima, gde bi trebalo da se snima ovaj rijaliti šou, i spremna je da podnese sva iskušenje, a kolika je njena upornost već nam je pokazala na prethodnom Evropskom prvenstvu.

– Ma, to bi bila prava stvar za mene, ne predstavlja mi to problem – rekla je Milica, dok je Dragan Đilas dobacio da Survajver ne bi preživeo nju.

(Telegraf)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

03.07.2015 09:07

Neka, rodila je majka ovako lijepu! Ja bi i da je zenim, ako hoce... :-)

ODGOVORITE