Дуле: Због односа државе према клубу изгубили смо већину спонзора!

"Партизан је прво остао без новца, па сам ја почео да износим критике, није било обрнуто. Покушао сам својим изјавама да укажем колико је тешка ситуација у клубу", поручио је стратег Парног ваљка.

Кошарка 26.06.2015 | 23:00
Дуле: Због односа државе према клубу изгубили смо већину спонзора!

Тренер кошаркашког клуба Партизан Душко Вујошевић још једном напоменуо да су за тешко стање у његовом клубу одговорни државни органи. Управо таква ситуација у клубу, према Вујошевићевим речима, утиацала је на то да црно-бели одустану од наступа у Европи наредне сезоне.

"Партизан је у тешкој финансијској ситуацији и то је једини разлог што смо донели одлуку да иступимо из Еврокупа. Приморани смо на такав поступак. Ситуација је тешка због лошег односа државе према клубу. Због таквог односа смо изгубили већину спонзора", рекао је Вујошевић за Информер.

Стратег црно-белих сматра да његове критике нису утицале на такав сценарио.

"Партизан је прво остао без новца, па сам ја почео да износим критике, није било обрнуто. Покушао сам својим изјавама да укажем колико је тешка ситуација у клубу", додао је Вујошевић.

Партизан је прошлу сезону завршио без освојеног трофеја, а наредну ће сасвим извесно започети за знатно подмлађеним саставом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

26.06.2015 21:12

Па ста ако си изгубио. Сада ти све смета а док је дрзава 13 година растурала Звезду са гробарима на цели Тадиц Дациц Рузиц .... Тада ти ниста није сметало све ти је било потаман. Науцио да побједјује уз помоц силе сада кад висе не мозе тако сви му криви. Дуле велики си тренер ал иди у пензију пролуп... ..

ОДГОВОРИТЕ