Dule: Zbog odnosa države prema klubu izgubili smo većinu sponzora!

"Partizan je prvo ostao bez novca, pa sam ja počeo da iznosim kritike, nije bilo obrnuto. Pokušao sam svojim izjavama da ukažem koliko je teška situacija u klubu", poručio je strateg Parnog valjka.

Košarka 26.06.2015 | 23:00
Dule: Zbog odnosa države prema klubu izgubili smo većinu sponzora!

Trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević još jednom napomenuo da su za teško stanje u njegovom klubu odgovorni državni organi. Upravo takva situacija u klubu, prema Vujoševićevim rečima, utiacala je na to da crno-beli odustanu od nastupa u Evropi naredne sezone.

"Partizan je u teškoj finansijskoj situaciji i to je jedini razlog što smo doneli odluku da istupimo iz Evrokupa. Primorani smo na takav postupak. Situacija je teška zbog lošeg odnosa države prema klubu. Zbog takvog odnosa smo izgubili većinu sponzora", rekao je Vujošević za Informer.

Strateg crno-belih smatra da njegove kritike nisu uticale na takav scenario.

"Partizan je prvo ostao bez novca, pa sam ja počeo da iznosim kritike, nije bilo obrnuto. Pokušao sam svojim izjavama da ukažem koliko je teška situacija u klubu", dodao je Vujošević.

Partizan je prošlu sezonu završio bez osvojenog trofeja, a narednu će sasvim izvesno započeti za znatno podmlađenim sastavom.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

26.06.2015 21:12

Pa sta ako si izgubio. Sada ti sve smeta a dok je drzava 13 godina rasturala Zvezdu sa grobarima na celi Tadic Dacic Ruzic .... Tada ti nista nije smetalo sve ti je bilo potaman. Naucio da pobjedjuje uz pomoc sile sada kad vise ne moze tako svi mu krivi. Dule veliki si trener al idi u penziju prolup... ..

ODGOVORITE