Марају Кери смувао милијардер

Четрдесетпетогодишња певачица однедавно је у вези са две године старијим милијардером

Забава 22.06.2015 | 08:45
Марају Кери смувао милијардер

Певачица се са медијским могулом Џејмсом Пакером одмара на острву Капри у Италији, после чега ће отпутовати у Кан и Сен ТропеМараја Кери има новог дечка, и то пребогатог Аустралијанца Џејмса Пакера.

Четрдесетпетогодишња певачица однедавно је у вези са две године старијим милијардером, са којим се тренутно одмара на острву Капри у Италији, пише најчитанији светски портал о познатима ТМЗ. Њих су у шетњи ухватили папараци, а Мараја на сликама делује срећно, што је доказ да је коначно преболела развод са Ником Кеноном, због чега је месецима била у тешкој депресији. Она с плесачем има ћерку и сина, а растали су се због његове преваре. Њу је то толико погодило да је посегла за алкохолом и таблетама. Сада је добро и себи је дала шансу за нову љубав.

Иначе, извор близак поп звезди открио је да је заправо медијски могул из Аустралији био иницијатор везе. Њему се Мараја Кери још одавно допала и месецима је покушавао да је наговори да изађе са њим, али је тек недавно успео. Њему се труд исплатио и они се тренутно налазе на одмору и плове његовом јахтом. После Каприја, пар планира да посети Кан и Сен Тропе.

Иначе, Џејмс Пакер је четврти најбогатији Аустралијанац. Према Форбсовој листи, његово богатство је процењено на 4,6 милијарди долара. Зна Мараја шта ваља.

Курир

Коментари / 0

Оставите коментар