Maraju Keri smuvao milijarder

Četrdesetpetogodišnja pevačica odnedavno je u vezi sa dve godine starijim milijarderom

Zabava 22.06.2015 | 08:45
Maraju Keri smuvao milijarder

Pevačica se sa medijskim mogulom Džejmsom Pakerom odmara na ostrvu Kapri u Italiji, posle čega će otputovati u Kan i Sen TropeMaraja Keri ima novog dečka, i to prebogatog Australijanca Džejmsa Pakera.

Četrdesetpetogodišnja pevačica odnedavno je u vezi sa dve godine starijim milijarderom, sa kojim se trenutno odmara na ostrvu Kapri u Italiji, piše najčitaniji svetski portal o poznatima TMZ. Njih su u šetnji uhvatili paparaci, a Maraja na slikama deluje srećno, što je dokaz da je konačno prebolela razvod sa Nikom Kenonom, zbog čega je mesecima bila u teškoj depresiji. Ona s plesačem ima ćerku i sina, a rastali su se zbog njegove prevare. Nju je to toliko pogodilo da je posegla za alkoholom i tabletama. Sada je dobro i sebi je dala šansu za novu ljubav.

Inače, izvor blizak pop zvezdi otkrio je da je zapravo medijski mogul iz Australiji bio inicijator veze. Njemu se Maraja Keri još odavno dopala i mesecima je pokušavao da je nagovori da izađe sa njim, ali je tek nedavno uspeo. Njemu se trud isplatio i oni se trenutno nalaze na odmoru i plove njegovom jahtom. Posle Kaprija, par planira da poseti Kan i Sen Trope.

Inače, Džejms Paker je četvrti najbogatiji Australijanac. Prema Forbsovoj listi, njegovo bogatstvo je procenjeno na 4,6 milijardi dolara. Zna Maraja šta valja.

Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar