Ово су најлуђи бургери које ћете икада видјети

Велики ланци ресторана брзе хране просто се утркују ко ће направити бизарнији, занимљивији и иновативнији бургер. После оног у црној земички, "Бургер кинг" је за муштерије у Јапану припремио и црвени. Али, то дефинитивно нису најлуђе иновације у свету брзе хране.

Занимљивости 20.06.2015 | 09:05
Ово су најлуђи бургери које ћете икада видјети

Исти ланац брзе хране направио је и занимљиву комбинацију бургера са сирупом од бруснице и боровницама. Наравно, и овај изум доступан је само муштеријама у Јапану који очигледно воле да пробају све што је другачије од уобичајеног, што смо видели у огромној популарности црвеног и црног бургера.

Такође, један помало застрашујући изум је "КФЦ" бургер без земичке, то јест уместо ње налази се похована пилетина. Али, то није све, између импровизоване земичке и пљескавице уметнута је сланина и две врсте соса.

Ако више волите комбиновање различитих кухиња, ланац ресторана "Апплебее" направио је бургер у тортиљи преливен мексичким сосом, салсом и ситно сецканим поврћем.

А, јапански "Мекдоналдс" је отишао корак даље и направио гигантски бургер са три пљескавице, јајетом на око и три земичке, а све то преливено тајним "Бигмек" сосом.

А, прави "инфаркт на тањиру" дефинитивно је ова калоријска бомба из ресторана "Хунгрy хорсе". Ово што окружује месо на први поглед само делује као земичка, али су то заправо крофне. У све то додата је сланина и топљени сир. Само један овакав бургер садржи 2000 калорија, што је препоручен дневни унос код одраслих особа.

И, они којима су досадили обични сендвичи, у Индији могу да нађу бургер сендвич који је изум ланца брзе хране "Домино'с пизза".

БЛИЦX

 

Коментари / 0

Оставите коментар