Ovo su najluđi burgeri koje ćete ikada vidjeti

Veliki lanci restorana brze hrane prosto se utrkuju ko će napraviti bizarniji, zanimljiviji i inovativniji burger. Posle onog u crnoj zemički, "Burger king" je za mušterije u Japanu pripremio i crveni. Ali, to definitivno nisu najluđe inovacije u svetu brze hrane.

Zanimljivosti 20.06.2015 | 09:05
Ovo su najluđi burgeri koje ćete ikada vidjeti

Isti lanac brze hrane napravio je i zanimljivu kombinaciju burgera sa sirupom od brusnice i borovnicama. Naravno, i ovaj izum dostupan je samo mušterijama u Japanu koji očigledno vole da probaju sve što je drugačije od uobičajenog, što smo videli u ogromnoj popularnosti crvenog i crnog burgera.

Takođe, jedan pomalo zastrašujući izum je "KFC" burger bez zemičke, to jest umesto nje nalazi se pohovana piletina. Ali, to nije sve, između improvizovane zemičke i pljeskavice umetnuta je slanina i dve vrste sosa.

Ako više volite kombinovanje različitih kuhinja, lanac restorana "Applebee" napravio je burger u tortilji preliven meksičkim sosom, salsom i sitno seckanim povrćem.

A, japanski "Mekdonalds" je otišao korak dalje i napravio gigantski burger sa tri pljeskavice, jajetom na oko i tri zemičke, a sve to preliveno tajnim "Bigmek" sosom.

A, pravi "infarkt na tanjiru" definitivno je ova kalorijska bomba iz restorana "Hungry horse". Ovo što okružuje meso na prvi pogled samo deluje kao zemička, ali su to zapravo krofne. U sve to dodata je slanina i topljeni sir. Samo jedan ovakav burger sadrži 2000 kalorija, što je preporučen dnevni unos kod odraslih osoba.

I, oni kojima su dosadili obični sendviči, u Indiji mogu da nađu burger sendvič koji je izum lanca brze hrane "Domino's pizza".

BLICX

 

Komentari / 0

Ostavite komentar