Утврдити да ли је вјеродостојан снимак

Шеф Клуба посланика НДП-а у Народној скупштини Републике Српске Крсто Јандрић изјавио је данас у Бањалуци да ће ова странка затражити да на посебној сједници парламента Српске буде усвојен закључак да релевантне институције морају утврдити да ли је вјеродостојан спорни аудио-материјал.

Република Српска 13.06.2015 | 13:07
Утврдити да ли је вјеродостојан снимак

"Након тога ми бисмо поново затражили од Специјалног тужилаштва Републике Српске да уради свој дио посла јер смо убијеђени да је снимак вјеродостојан", рекао је новинарима Јандрић, подсјетивши да је ово тужилаштво обуставило истрагу по пријави посланика НДП-а Драгана Чавића против премијера Српске Жељке Цвијановић и других Н.Н. лица у вези са случајем "снимак".

Он је истакао да је "јавна тајна да се у Српској купују одборници, посланици и изборни гласови", што мора да буде санкционисано, јер је ријеч о кривичним дјелима.

Јандрић тврди да је "питање мјесеца када ће владајућа коалиција у Српској отићи са власти". "Посланици владајућих странака ће схватити да овако више не може.

Опозиција легално и легитимно не може, без посланика из владајућег блока, формирати нову скупштинску већину", додао је Јандрић.

Говорећи о стању у Фонду ПИО и Фонду здравствено осигурања, Јандрић је рекао да су у огромним губицима и да без помоћи Владе Српске не могу опстати.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Пази сад ово

13.06.2015 11:16

"Опозиција легално и легитимно не може, без посланика из владајућег блока, формирати нову скупштинску већину" Па како сад купити најмање 8 папака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па они знају и ко вас прислушкује Крсто

13.06.2015 11:20

Зна се која полукриминална агенција незаконито прислушкује и грађане и опозиционаре.А добили су већину државних институција у Бања Луци да обезбјеђују.Има тај власник заштиту у бањалучком ЦЈБ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јапија

13.06.2015 11:40

Зар је ово јос актуелно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

немогуце

13.06.2015 13:26

Нема те глумице на свијету да мозе одглумити нако фрфљање ко нас Зеки.Снимак је истинит ,а сад преговарајте да вам се казе ко је га снимио.Јбг отворите мало кесу и ви из опозиције нисте са Свете Горе досли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско мбуха

13.06.2015 13:37

Ма никаква расправа не долази у обзир. То је замајавање јавности. Снимак на вјестачење и папир на сто....Без иједне полемике, а ствари це се саме касније послозити....

ОДГОВОРИТЕ