Срби апсолутни фаворити против Израела! Побједа, па на ЕП!

Србија апсолутни фаворит против Изреала у мечу за оверу визе за Европско првенство у Пољској. Јако до краја, поручили "орлови".

Остали спортови 13.06.2015 | 14:00
Срби апсолутни фаворити против Израела! Побједа, па на ЕП!

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Дејан Перић најавио је максималну ангажованост тима у последњој утакмици квалификацја за првенство Европе протв Израела у недељу, иако је пласман на ЕП практично већ остварен ремијем против Црне Горе.

"Како смо се и до сада трудили да на свакој утакмици одиграмо максимално добро и испунимо циљ, а то је да се квалификујемо на ЕП, тако ћемо и на утакмици са Израелом. Стицајем околности, пласман на ЕП је зависио од нас, али смо успели у томе и утакмица са Црном Гором нам је отворила врата за одлазак на ЕП у Пољској", рекао је Перивћ.

Он је истакао да ће Србија у недељу бити максимално мотивисана за победу.

"Иза играча је напорна такмичарска сезона, али ће они дати све од себе. Позивам целу рукометну публику из Србије да дође у недељу у Краљево да буде уз нашу репрезентацију, а мислим да ће репрезентативци оправдати њихова оцекивања", рекао је Перић.

Капитен Момир Илић поручио је да репрезентација жели победом да заврши квалификациони циклус.

"Идемо на победу. Желимо да завршимо циклус, после доброг меча са Црном Гором. Атмосфера у тиму је сјајна, штоо нам даје додатан подстрек", поручио је Илић.

Капитен је нагласио да Изреал има репрезентацију за респект, коју свакако не треба потценити.

"Морамо да се добро сконцентришемо на игру и тако победимо противника. Очекујемо велику подршку публике у Краљеву што ће нам, такоде, бити додатан мотив", рекао је Перић.

Обрад Ивезић је нагласио да ће репрезентација у недељу имати додатан ветар у леђа, јер игра пред домаћом публиком.

"Иако смо се већ пласирал на првенство Европе, даћемо свој максимум на терену", поручио је Ивезић.

Србија игра против Израела у недељу 14. јуна у новој спортској хали у Краљеву с почетком у 18.30 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар