Srbi apsolutni favoriti protiv Izraela! Pobjeda, pa na EP!

Srbija apsolutni favorit protiv Izreala u meču za overu vize za Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Jako do kraja, poručili "orlovi".

Ostali sportovi 13.06.2015 | 14:00
Srbi apsolutni favoriti protiv Izraela! Pobjeda, pa na EP!

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić najavio je maksimalnu angažovanost tima u poslednjoj utakmici kvalifikacja za prvenstvo Evrope protv Izraela u nedelju, iako je plasman na EP praktično već ostvaren remijem protiv Crne Gore.

"Kako smo se i do sada trudili da na svakoj utakmici odigramo maksimalno dobro i ispunimo cilj, a to je da se kvalifikujemo na EP, tako ćemo i na utakmici sa Izraelom. Sticajem okolnosti, plasman na EP je zavisio od nas, ali smo uspeli u tome i utakmica sa Crnom Gorom nam je otvorila vrata za odlazak na EP u Poljskoj", rekao je Perivć.

On je istakao da će Srbija u nedelju biti maksimalno motivisana za pobedu.

"Iza igrača je naporna takmičarska sezona, ali će oni dati sve od sebe. Pozivam celu rukometnu publiku iz Srbije da dođe u nedelju u Kraljevo da bude uz našu reprezentaciju, a mislim da će reprezentativci opravdati njihova ocekivanja", rekao je Perić.

Kapiten Momir Ilić poručio je da reprezentacija želi pobedom da završi kvalifikacioni ciklus.

"Idemo na pobedu. Želimo da završimo ciklus, posle dobrog meča sa Crnom Gorom. Atmosfera u timu je sjajna, štoo nam daje dodatan podstrek", poručio je Ilić.

Kapiten je naglasio da Izreal ima reprezentaciju za respekt, koju svakako ne treba potceniti.

"Moramo da se dobro skoncentrišemo na igru i tako pobedimo protivnika. Očekujemo veliku podršku publike u Kraljevu što će nam, takode, biti dodatan motiv", rekao je Perić.

Obrad Ivezić je naglasio da će reprezentacija u nedelju imati dodatan vetar u leđa, jer igra pred domaćom publikom.

"Iako smo se već plasiral na prvenstvo Evrope, daćemo svoj maksimum na terenu", poručio je Ivezić.

Srbija igra protiv Izraela u nedelju 14. juna u novoj sportskoj hali u Kraljevu s početkom u 18.30 sati.

Komentari / 0

Ostavite komentar